BG

Млада Кожа, коса и нокти!

Подмладяващи свойства на колагена. Този протеин неслучайно се нарича „протеин на младостта”. Сред полезните му свойства има положителен ефект върху тонуса на кожата. Многобройни проучвания показват, че приемането на този компонент има изразен анти-стареене ефект:

-намалява броя на бръчките
-стяга контура на лицето и тялото
-прави кожата копринена и хидратирана
-подобрява състоянието и цвета на кожата

Колагенът от Nature ‚ s Sunshine прави вашата грижа за себе си ефективна и приятна. Използват се премиум колагенови пептиди, които съдържат най-необходимите строителни материали за поддържане на вашата красота и отлично здраве.

Работи не само върху красотата

Колагенът е ключов компонент на хрущяла. Той помага да се поддържа здрава функция на ставитете и подвижност чрез подхранване на съединителната тъкан около ставите.

Това не само ще Ви помагне да изглеждате по-млади, но ще Ви помагне да се чувствате по-млади!

Тайната на здравата кожа

Всеки знаят, че хдратацията е необходима за красива и млада кожа. Ето защо колагенът от Nature’s Sunshine съдържа уникална смес от електролити и микроелементи, които спомагат за поддържането на хомеостазата и на свой ред оптимизират хидратацията и подхранването на кожата.

Красотата идва отвътре

Колагенът е богат на аминокиселини като глицин и пролин, които осигуряват твърдост и устойчивост на разтягане. Той също така насърчава еластичността и хидратацията на кожата, като поддържа по-мека, гладка и еластична кожа. Правейки ви красиви отвътре.

Подобрява храносмилането

Последните проучвания показват, че колагенът също играе важна роля в поддържането и укрепването на цялостното здраве на червата.

Произведени по най-високите стандарти за чистота и безопасност.

Не съдържа ГМО. Не съдържа глутен.

Nature’s Sunshine

Collagen

  • Премиум пептиди
  • С микроелементи и електролити
  • 17 000 mg колаген на порция
  • Поддържа младостта на кожата, косата и ноктите
  • Еластичност и здраве на кожата
  • Поддържа костите и ставите
  • Поддържа здравето на червата

Доставка в рамките на 5-7 работни дни

Доставка с куриер до вашата врата

Доставяме в Полша, Литва, Латвия, Естония, Германия, Франция, Италия, Испания, Белгия, Австрия, Холандия, България, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия.

Произведено в САЩ, завода на Nature ‚ s Sunshine Products, Utah, Lehi

17 000 mg на порция, 30 порции

112,00 лв / 80,00 лв


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

КАК СЕ ПРИЕМА КОЛАГЕН?

Колагенът е без мирис, вкус и лесно се смесва с топла или студена напитка, коктейл или храна. Лесно се интегрира във всяка здравословна програма. Разбъркайте 1 мерителна лъжичка във всяка напитка (кафе, чай, вода, плодов сок и т.н.) или го добавете към любимите си рецепти. Използвайте ежедневно за най-добри резултати.


КОЛКО БЪРЗО ЩЕ ПОЧУВСТВАМ РЕЗУЛТАТ?

Тялото на всеки човек реагира различно на колагена и го усвоява с различна скорост. В клиничните проучвания ефектът от колагена се наблюдава след 1-2 месеца на приемане.


КАКВИ СА ПОЛЗИ ОТ КОЛАГЕНА?

Изследванията показват, че добавянето на колагенови пептиди към диетата има положителен ефект върху еластичността и хидратацията на кожата. Също така е доказано, че колагенът поддържа здравето на ставите и подобрява общото състояние. Предварителните проучвания показват също благоприятните ефекти на колагена върху здравето на червата.


КАК КОЛАГЕНЪТ ВЛИЗА В ТЪКАНИТЕ?

Проучванията показват, че когато приемате колаген-хидролизат перорално, той се абсорбира под формата на ди – и три-пептиди, които се състоят от две или три аминокиселини. По-малките пептиди са известни, че навлизат в кръвта и се доставят до целеви тъкани като кожата или хрущялите, където те спомагат за поддържането на клетките, произвеждащи колаген (фибробласти).


В КАКВА ФОРМА СЕ ПРОИЗВЕЖДА КОЛАГЕН НА NSP?

NSP колагенът е хидролизиран колаген, с други думи, той се състои от по-малки колагенни пептиди. Според изследванията хидролизираният колаген лесно се поема и се усвоява от организма.


МОЖЕ ЛИ ДА ДОБАВЯ КОЛАГЕН КЪМ ГОРЕЩИ НАПИТКИ ИЛИ ХРАНА?

Температура на денатурация (унищожаване) на колаген от 220 ° C. Оптималната температура за подаване на топли напитки е между 70 ° C и 85 ° C. Това е колаген-хидролизат, а не източник на протеин, за това колагенът добавен в горещи напитки или ястия не губи своите свойства.


Производител

Nature’s Sunshine since 1972

48 години опит в производството

600 + тестове за безопасност и ефективност

40 + страни по света

Гарантирано качество, купувате директно от производителя.

100% защита срещу фалшифициране.

Продуктът е произведен по стандарти:

Доставка в рамките на 5-7 работни дни

Доставка с куриер до вашата врата

Доставяме в Полша, Литва, Латвия, Естония, Германия, Франция, Италия, Испания, Белгия, Австрия, Холандия, България, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия.

Произведено в САЩ, завода на Nature ‚ s Sunshine Products, Utah, Lehi

17 000 mg на порция, 30 порции

112,00 лв / 80,00 лв

Искате ли да зададете въпрос или да изясните подробностите?
Свържете се с нас чрез формуляра за обратна връзка.

%d blogerów lubi to: