DEN

Ungdommelig hud, hår og negle

Kollegen anti-ældning egenskaber.

Dette protein er også kendt som “proteinet af ungdom” og dette med god grund. En positiv hudfarve effekt er blandt dens gavnlige egenskaber. Adskillige laboratorieforsøg har påvist af have følgende anti-ældning effekter:

 • Det reducere rynker.
 • Det virker opstrammende på huden i ansigt og krop.
 • Det påvirker huden til at føle silkeagtig og naturligt fugtigt
 • Det forbedrer hudfarve og kondition

Nature’s Sunshine Kollagen gør din egen selvpleje effektivt og sjovt. Premium Kollegen peptider indeholder de mest essentielle byggesten til at vedligeholde din skønhed og velvære.

Det hjælper ikke bare kun med din skønhed

Kollagen er et nøglekomponent i brusk. Det hjælper med at vedligeholde leddenes fleksibilitet og mobilitet ved at nærende bindevæv omkring leddene. det ikke bare hjælper dig med at se yngre ud, men hjælper også med at føle sig yngre.

Bestil kollagen

Hemmeligheden til sund hud.

Enhver ved at hudens evne til at optage væske er nødvendigt for en smuk ung hud. Dette er derfor, Naturens Sunshine kollagen indeholder en unik blanding af elektrolytter og sporstoffer som hjælper med at opretholde homeostase og til gengæld optimere hudens hydrering og ernæring.

Skønhed kommer indefra

Kollagen er rig på aminosyrer, såsom glycin og prolin, som giver stivhed og modstandsdygtighed over for strækning. Det fremmer også hudens elasticitet og fugt, mens den samtidig yder støtte til blødere, glattere og fastere hud. Gør dig smukkere indefra og ud.

Bestil kollagen

Forbedrer fordøjelsen

Nylige undersøgelser viser, at kollagen også spiller en meget vigtig rolle i opretholdelsen og øge den generelle tarm sundhed.

Produceret til de højeste standarder for renlighed og sikkerhed.

Indeholder ikke GMO. Er Gluten fri.

Nature’s Sunshine

Collagen

Græsfedt, græsarealiserede premium-peptider

 • Med spormineraler og elektrolytter
 • 17 gram kollagen pr. Portion
 • Understøtter ungdommelig hud, hår og negle 
 • Hudelasticitet og sundhed
 • Understøtter knogler og led
 • Understøtter tarmsundhed
 • Ikke-GMO, glutenfri, mejeri-fri
 • Paleo & Keto-venlige

Leveres indenfor 5 arbejdsdage

Levering med kurer til din dør

Produceret i USA, Nature’s Sunshine Products, Utah, Lehi.

Efter registrering vil du modtage en rabat på 30% på din ordre

17 gram pr. servering, 30 portioner

56,20 € / 40,10 €

Foretag en bestilling nu, og dit kollagen vil blive leveret inden for kort tid.Udfyld nedenstående formular, så sender vi ordreinformation.


Ofte spurgte spørgsmål

Hvordan tages kollagen?

Kollagen er lugtløs, smagløs og blandes let med enhver varm eller kold drink, cocktail eller måltid. Integreres let i ethvert wellness-program. Rør 1 enhed  i enhver drink (kaffe, te, vand, frugtsaft osv.), Eller tilføj den til dine yndlingsopskrifter. Brug dagligt til de bedste resultater.


Hvor hurtigt kan jeg se resultat?

Kroppen reagere forskelligt til kollagen og optages i forskellig tempo. Ved kliniske undersøgelser, har man set effekten af kollagen supplementering efter 1-2 måneds anvendelse.


Hvilke fordele er der ved kollagen?

Undersøgelser viser, at tilføje kollagen peptider til din kost har en positiv effekt på hudens fasthed og hydrering. Det er også bevist, at kollagen understøtter fælles sundhed og forbedrer den generelle trivsel. Foreløbige undersøgelser viser også de fordelagtige virkninger af kollagen på tarmsundheden


Hvordan kommer kollagen ind i vævet?

Undersøgelser har vist, at når et kollagenhydrolysat indtages oralt, absorberes det i form af di- og tri-peptider, der består af to eller tre aminosyrer. Mindre peptider vides at komme ind i blodbanen og leveres til målvæv, såsom hud eller brusk, hvor de hjælper med at opretholde kollagenproducerende celler (fibroblaster).


I hvilken form er NSP Kollagen tilgængelig?

Kollagen NSP er hydrolyseret kollagen, med andre ord, det består af mindre kollagen peptider. Ifølge undersøgelser, er det hydrolyseret kollagen, som let absorberes og absorberes af kroppen.


Kan man tilføje kollagen til varme drikke og madvare?

Kollagen denaturering (destruktion) temperatur er 220 ° C. Den optimale temperatur til servering af varme drikke er mellem 70 ° C og 85 ° C. Det er et kollagenhydrolysat og ikke det originale protein, så kollagen, der tilsættes til varme drikke eller varme retter, vil ikke miste dens egenskaber.


Nature’s Sunshine siden 1972

og har 48 års erfaring indenfor kosttilskud fremstilling.

Anvender 600+ sikkerheds- og effektivitetstest

Er at finde i 40+ lande i hele verden.

Ved at købe direkte fra producenten får du en garanteret kvalitet.

100% anti-forfalskning

Dette produkt er produceret i henhold til seneste standarder:

Leveres indenfor 5 arbejdsdage

Levering med kurer til din dør

Produceret i USA, Nature’s Sunshine Products, Utah, Lehi.

Efter registrering vil du modtage en rabat på 30% på din ordre

17 gram pr. servering, 30 portioner

56,20 € / 40,10 €

Foretag en bestilling nu, og dit kollagen vil blive leveret inden for kort tid.Udfyld nedenstående formular, så sender vi ordreinformation.

Har de behov for at stille spørgsmål for yderligere uddybelse, så kan de kontakte os ved at bruge vores feedback form.

%d blogerów lubi to: